Cautare

1381 de rezultate pentru "stefan candea" (4.16 secunde)
Cele mai importante evenimente Inceputa cu o conferinta de presa a directorului SC Apa Canal, Ion Stefan, intrat la acea vreme in greva foamei, saptamina trecuta a continuat cu o replica a edilului sef, Dumitru Nicolae.
“Cerem inlocuirea lui Ion Stefan din fruntea societatii Apa Canal pentru ca acesta pune in pericol proiectul cu finantare europeana de moderizare a sistemului de apa si canalizare. Ion Stefan a pus orasul intr-o pozitie penibila atunci cind a intrat in greva foamei.
Acest instrument financiar bancar a dat batai de cap multor alesi, fapt ce a nascut replica consilierului judetean Stefan Stanciu.
Acest instrument financiar bancar a dat batai de cap multor alesi, fapt ce a nascut replica consilierului judetean Stefan Stanciu.
Acest instrument financiar bancar a dat batai de cap multor alesi, fapt ce a nascut replica consilierului judetean Stefan Stanciu.
Organizatia judeteana PNL Neamt are o noua conducere interimara: senatoarea Norica Nicolai si viceprimarul municipiului Neculai Stan. Desi "pedepsit" prin suspendare din functie pentru simpatia sa pentru platformisti, fostul presedinte Gheorghe ßtefan si-a exprimat clar dorinta de a ramane in PNL, optiune aprobata cu ingaduinta si de senatoare.
Primarul municipiului Piatra Neamt, Gheorghe ßtefan, a declarat ieri ca simpatia lui pentru PLD i-a adus neajunsuri nu numai lui, ci si primariei, careia premierul i-a refuzat alocarea unor fonduri aprobate de Finante si Interne.
Comisarul Ilie Stefan, seful Politiei municipiului Bailesti, a declarat ca nu a fost inceputa urmarirea penala, insa primarul Iulian Silisteanu este in prezent principala persoana anchetata in acest caz. ... Coroborat cu ce vom strange noi, se va decide daca se incepe urmarirea penala", a precizat comisarul Ilie Stefan.
Ion Stefan, directorul societatii Apa Canal, demis anul trecut de Consiliul Local la propunerea lui Dumitru Nicolae, si conservator renegat de Eugen Durbaca, seful PC, nu a dorit sa comenteze nici una dintre variantele enumerate mai sus. ... Asa mi se pare cel mai bine”, ne-a declarat Ion Stefan.
Noul director, numit de consilierii locali la societatea din subordinea municipalitatii, a precizat ieri ca va continua proiectele bune incepute de predecesorul sau, Ion Stefan. ... Pina se va intimpla acest lucru unitatea va fi condusa de directorul interimar Stefan Dragomir.
Directorul Directiei Apelor Jiu, Stefan Stoica, arata ca obiectivul nu a apartinut si nu poate fi nici al Apelor Romane. ... Pentru constructia canalului, era obligatoriu, de asemenea, ca bunul sa apartina primariei, si nu noua", a declarat Stefan Stoica.
Rapiditatea cu care alesii municipali au aprobat pe banda rulanta, in circa 40 de minute, cele 498 de hotariri aflate pe ordinea de zi a sedintei Consiliului Local desfasurate joi dupa-amiaza, a fost tulburata doar de interventiile presedintelui IMM-urilor galatene, Marian Filimon, si mai ales a fostului director general al Apa Canal, Ion Stefan, care a luat cuvintul inainte de inceperea sedintei, criticind aspru hotarirea de scumpire cu 37% a pretului metrului cub de apa rece, pe care o considera nejustificata, afirmind ca societatea pe care a condus-o a reusit performanta negativa de a ajunge in numai 2 luni de la profit la pierderi.
Doi secretari de stat si un consilier al ministrului justitiei au demisionat ieri în semn de protest fata de cererea lui Tudor Chiuariu de a-l revoca din functia de sef al Sectiei a II-a din cadrul DNA pe procurorul Doru Tulus.Cristian Danilet, fost consilier al Monicai Macovei, Ion Codescu, secretar de stat pentru Afaceri europene, si Laura Stefan, directoare în cadrul Directiei de relatii cu Ministerul Public, si-au înaintat ieri dimineata demisiile din functiile detinute la Ministerul Justitiei.Cei trei îl acuza pe noul ministru ca a încercat sa influenteze actul de justitie.
Stefan Frunza, presedintele CNSLR Fratia, filiala Galati, reclama faptul ca Eugen Durbaca, presedintele Consiliului Judetului, a numit pe locurile rezervate societatii civile in cadrul Consiliului de Administratie al Autoritatii de Ordine Publica trei oameni politici, fapt ilegal in opinia liderului sindical.
Invitat de onoare a fost primarul municipiului Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, cel care a fost suspendat din PNL pentru un an, tocmai datorita simpatiei si sprijinului acordat fatis lui Theodor Stolojan si PLD.
In plus, liberalii stiau de acum doua luni de zile la ce sa se astepte din partea lui Stefan Galbau, vicele Navodariului, pe care l-au "mirosit" ca fiind prea apropiat de primarul democrat al orasului, Tudorel Calapod.
La inceput de an, in fata unor noi sperante si proiecte, altele sunt grijile presedintelui Partidului Alternativa Ecologista, Ion Stefan, care se gandeste cu groaza la scumpirile anuntate pentru acest an.
Dorinte de fost coleg Cum a auzit ca fostul sau coleg de partid, Constantin Telegan se pregateste de lupta pentru fotoliul de primar, presedintele Partidului Alternativa Ecologista, Ion Stefan a tinut sa-i ureze succes, desi nu crede ca va obtine un scor prea mare la locale.
Dupa ce a participat la un simpozion legat de unificarea ecologiei din Romania intr-un singur pol care sa lupte pentru aceleasi idealuri, Ion Stefan, presedintele Partidului Alternativa Ecologista din Romania, crede ca localele ne vor prinde si la Galati cu o mare forta ecologista gata constituita.
Desi presedintele Partidului Alternativa Ecologista, Ion Stefan, spune ca presedintele Consiliului Judetului se razbuna pe secretarul CJ, Dragu Togan, din cauza suspendarii sale din CJ, Durbaca se absolva de orice vina si spune ca nu are nimic personal cu Togan.
google-analytics.com